PREMSA

ROUND art boxa
(24 de maig – 24 de juny)

ROUND art boxa és un projecte cultural, que té l’objectiu d’homenatjar les ànimes de la boxa, a totes aquelles persones que han estimat i estimen aquest esport, abans anomenat El Noble Art.

Dossier de premsa
Descarrega aquí

Més informació:
roundartboxa@gmail.com 

 


ARTICLES PUBLICATS

NÚRIA MARTÍNEZ SEGUER I EL MÓN DE LA BOXA
PER  CLAUDI PUCHADES
més informació

FOTO COLECTÀNIA BARCELONA ROUND 5 DE JUNY
Una  ruta  por  el  mundo  del  boxeo  en  Barcelona
Escrito  por   artedegaleria
La  Fundació  Foto  Colectania  acoge  una  semana  más,  una  nueva  sesión del  ciclo ‘El  Proyector’  a  cargo  de  Núria Martínez Seguer,  fotógrafa  y comisaria  de exposiciones,  que  presentará  BarcelonaRound,  un  recorrido visual  por  la ciudad condal alrededor  del  mundo  del  boxeo  de  principios del  sigloXX.
A  través  de  su  colección  particular  y  su  propia  obra  fotográfica,  Martínez expondrá diferentes  temáticas  que  engloban el mundo  del  boxeo,  pasando por  el  combate  y el  espacio,  el  retrato  y  el  héroe,  el  olvido  y  la  memoria, y  el  silencio  y  el soul.
Es  de  las  últimas  ediciones  de  ‘El  Proyector’.  Esta  plataforma  muestra  los proyectos de  jóvenes  fotógrafos  de  Barcelona y difunde  la  fotografía  para conocer  las diferentes  iiciativas  que  conviven  en  el  panorama  de  la creación  fotográfica.
més informació

 

El  Proyector . 3r Cicle de foto-projeccions
Foto  Colectania.  Julian  Romea,  6  D2.  Dimarts 5 de juny del 2012 a les 19.30 hores.


BARCELONAROUND és un recorregut visual per la Barcelona pugilística de principis del segle XX fins a l’actualitat, amb imatges del fons de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelonal’obra i la col·lecció particular de Núria Martinez Seguer.
més informació

 

ENCUENTROS  FOTOGRÀFICOS
POR  MARIA  GIMENEZ  MOLINA
Una  ruta  por  el  mundo  del  boxeo  en  Barcelona,  nueva  sesión  del  ciclo  El Proyector

 

SOUL  ROUND  a  h2o
Soul  Round,  una  bella  exposición  sobre  el  mundo  del  boxeo
per  Lieya  Ortega (19 de mayo de 2012)
més informació

 

“Soul  Round” de  Núria  Martinez  Seguer
Catalog of the exhibition “Soul Round” by Nuria Martinez Seguer at H2O Gallery. Soul Round: 24.05.12 – 29.06.12 Photographs © Nuria martinez Seguer més informació

 

UPIFC
http://www.upisindi.cat/cont/ultimaHora/ultimaHora_sola_ca.php?idField=2038&table=ultimaHora

 

SOUL  ROUND  de  Núria  Martinez  Seguer
http://www.artdiscover.com/en/artists/nuria-martinez-seguer-id1801 

 

REVISTA  OJOS  ROJOS
http://www.revistaojosrojos.com/barcelona/nuria-martinez-seguer/ 

 

ROUND  ART  /BOXA
Dins el món de la boxa no tots són homes superfibrats, pur múscul i garrotades a dojo, sinó també pot haver‐hi molta tendresa, molta sensibilitat i delicadesa, en resum, molt amor. I les fotografies d’aquesta exposició traspuen tots aquests sentiments. La boxa a partir d’ara t’enamorarà!
En aquesta última incursió al món de la boxa, Núria Martínez Seguer presenta una tradició que s’ha trencat, però què continua des de la perifèria d’aquesta fissura.
S’ha oblidat una tradició esportiva que va tenir gran rellevància social a Catalunya, a principis del segle XX. Oblidada la seva rellevància local, oblidada la seva dimensió històrica ‐la pràctica d’aquest esport està documentada des de l’antiguitat en diferents cultures‐, oblidat el seu estatus d’esport olímpic, la seva pràctica es trasllada a la perifèria urbana, als barris on es beneficia de les onades migratòries per trobar nous combatents, vinguts també del límit.
Allà, l’esport queda lliure de representar únicament a aquells que el practiquen, sense tabús ni polítiques. La ruptura de la tradició exposa, sota la proposta de NMS, el costat humà de la boxa i tendeix ponts entre el present i el passat. http://barcelonacultura.bcn.cat/carab/round-art-boxa 

 

REVISTA  BONART

http://www.bonart.cat/revista/

 


ESTEM A:

LA FESTA DE L’ART

Festa de l’Art a les Galeries 2012
Un any més les galeries d’art d’arreu de Catalunya s’uneixen per celebrar la Festa de l’Art a les Galeries. El proper dissabte 9 de juny, des de les 17h i fins a mitjanit, les galeries d’art posaran en marxa diferents accions i activitats promovent la participació i cohesió d’artistes i simpatitzants amb l’art.
Una nit on les galeries es convertiran en un espai sensorial en el que el silenci és el protagonista de la festa. Més enllà de l’exposició de les obres, les galeries oferiran activitats complementàries, aconseguint que els visitants gaudeixin, dintre d’un mateix espai, d’altres entorns artístics i a on hauran d’intercanviar les seves percepcions, experimentades durant el recorregut a la galeria.

Ojo de Pez Photo Meeting Barcelona 2012
http://www.ojodepez.org/meeting/meeting