L’esport vist des de l’art

L’ESPORT VIST DES DE l’ART / KIROLA ARTEAREN IKUSPUNTUTIK
Artium Centro-Museo Vasco de Arte Contemporáneo

22/04/2016 > 29/10/2016

Exposició que documenta com s’ha reflectit l’esport en les obres d’art al llarg de la història. L’art ha estat relacionat amb l’esport des de l’antiguitat fins al món contemporani, en les seves diverses manifestacions: pintura, escultura, i en temps més recents, la fotografia i el vídeo.

Kirola artelanetan nola islatu izan den dokumentatzen du erakusketak, hasi antzinako denboretatik eta gaur arte. Kirola betidanik agertu izan da artelanetan, bai margolanetan eta bai eskulturan…, eta berrikiago baita argazkietan eta bideoetan ere.

El deporte visto desde el arte

El deporte visto desde el arte

 

 

 

Comissariat:
Elena Roseras Carcedo

Documentació:
Silvia Carretero Gómez (AISE Dokumentazio Zerbitzua), Estíbaliz García Galán (Scanbit)

Catàleg:
http://catalogo.artium.org/book/export/html/11582