Ramon BESA, Joaquim ROGLAN i Sandra BALSELLS

Els professors Ramon Besa, Joaquim Roglan i Sandra Balsells participen al cicle cultural ‘Round Art Boxa’

Els professors Ramon BesaJoaquim Roglan i Sandra Balsells participen en el cicle cultural Round Art Boxa, que s’inaugura avui a la galeria H20 (c/ Verdi, 152), a les 20.00 hores, i que es desenvoluparà fins al 22 de juny en diferents espais culturals de Barcelona. Round és un projecte cultural que té com a objectiu homenatjar les ànimes de la boxa i a totes aquelles persones que han estimat i estimen aquesta pràctica esportiva.
La Facultat, a través dels professors Ramon Besa, Joaquim Roglan i Sandra Balsells, ha donat suport a l’exposició Neutral Corner, del fotoperiodista Ramón Masats a la Kowasa Gallery, com també a la mostra Barcelona Round a la Fundació Foto Colectania, amb imatges històriques de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Roglan ha escrit el pròleg de Soul Round, una exposició fotogràfica de Núria Martínez Seguer a la galeria H20.
Prèvia a la inauguració, aquest matí, s’està fent la taula rodona en la qual intervenen o donen suport periodistes com ara Lluís CanutJoan de Sagarra, Gonzalo SuárezJoaquim Maria PuyalMiquel Calçada i Sandra Balsells, entre d’altres, així com veterans i joves boxejadors.

 

Per a més informació sobre la Facultat de Comunicació Blanquerna, podeu consultar el bloc: http://comunicacio.blanquerna.url.edu/bloc/  o http://www.blanquerna.url.edu/