Territoris de paper

Soul Round a l’exposició virtual “Territoris de paper” comissariada per Pedro Torres.

Soul Round_galeria h2o_Nuria Martinez SeguerTERRITORIS DE PAPER
Exposició virtual Comissariada per Pedro Torres

Aleix Plademunt, Colita, David Mocha, Gerard Boyer, Helena Rovira & Noe Lavado, Ignasi López, Joan Colom, Joan Fontcuberta, Jon Cazenave, Marta Bisbal, Martí Gasull, Miquel Llonch, Miren Pastor, Noelia Pérez, Núria Martinez Seguer, Pablo Lerma, Pep Escoda, Ricardo Cases, Salvi Danés, Txema Salvans, Vicente Paredes, Xavier Martí Alavedra, Xavier Miserachs, Xavier Ribas, Yurian Quintanas

Territoris de paper: un viatge pels fotollibres és una exposició online que recorre principalment el territori català a través de fotollibres. La majoria, fotollibres contemporanis, però també en recupera alguns de més històrics que van assentar la imatge de Barcelona a partir dels anys seixanta. Barcelona és el punt de partida d’aquest viatge que ens porta per les seves perifèries, per la Costa Brava i per la costa sud, s’endinsa en la Catalunya interior i acaba sortint pel nord, més enllà de les seves fronteres, en un espai cosmològic. […]

 

Soul Round_galeria h2o_Nuria Martinez Seguer

Soul Round_galeria h2o_Nuria Martinez Seguer

 

Més informació a la web de Fotografia a Catalunya:
https://www.fotografiacatalunya.cat/ca/exposicions/comissariada/territoris-de-paper