Photo Meeting Barcelona

L’expo de Soul Round s’allarga fins el 29 de juny i està anunciada dins la programació
OjodePez Photo Meeting Barcelona és una trobada internacional de fotògrafs organitzada per La Fábrica i La Virreina Centre de la Imatge, que neix al voltant de la revista de fotografia documental OjodePez.Durant els dies 28, 29 i 30 de juny de 2012, tindran lloc visionats de portafolis de fotografia, conferències professionals, projeccions de fotògrafs, converses “cara a cara”, trobades professionals i conferències obertes al públic, on els participants i assistents podran compartir noves experiències.

Aquesta trobada afavoreix el diàleg i el debat com a base fonamental per al desenvolupament de la fotografia documental en un moment en el que la Internet proporciona tota la informació.

Descarrega’t el programa: PHOTO_MEETING_OJO_DE_PEZ